Veien forbi Røv.

TK skriver om politikere på befaring på Røv, der de ser på eksisterende vei, og tenker små vei-tanker uten å se de store sammenhenger, og uten å ha med seg trafikkfaglige fagfolk.

Alle som har noe praktisk vett, forstår at når Todalsbrua kommer, så vil all tungtrafikk mellom Mørebyene og Trondheim/E6 gå over der – og opp Surnadal og Rindal. Derfor må veimyndighetene allerede planlegge veien oppover her i forhold til den store tungtrafikken som kommer her. DA KAN IKKE VEIEN GÅ OVER TRAPPETRINNENE I RØVSGRENDA LENGER! Da må veien flyttes ned til langs elva, eller opp på høgda bak Røv Mølle, slik en ser det skjer nedover Gudbrandsdalen nå. Da blir det unødvendig å bruke alle disse pengene på eksisterende vei. De pengene kan overføres til den nye veitraseen  som vil tvinge seg fram.

Det er merkelig at det skal være nødvendig for ei gammel kjerring inne på Glærum å skrive i avisen for å påpeke det selvfølgelige og soleklare. Men svært mange politikere går dessverre omkring med hauet under armen. Sukk!

Glærum 1.juni – 2017.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *