Abid Raja og Islams ekspansjon.

Abid Raja står i Morgen-radioen og skjeller og smeller fordi Statsråd Listhaug reiser til Stockholm for å studere Sveriges feilgrep i innvandrings- og integreringspolitikken. Hvorfor gjør Abid Raja det?

Abid Raja fremstår som en moderne mann, velutdannet og veltilpasset vårt vestlige samfunn her i Norge, men – han bekjenner seg til Islam, en fascistisk, totalitær, imperialistisk  og menneskeundertrykkende ideologi som ble oppfunnet av Muhammed på 600-tallet som middel i kampen for å underlegge seg stammene i Arabia.

Hvis noen i Norge tror at de fattige muslimene fra Pakistan som kom til Norge for noen tiår siden, og som overnattet under buskene i Slottsparken ved ankomsten, hadde penger til reisen fra Pakistan selv, så kan de tro om igjen. Plantingen av denne første kolonien av Islams fotsoldater i Norge, var et ledd i den islamske verdensmisjonen – Islams ekspansjon i verden. Siden da har det vært stor fremgang i rask fart for Islams ekspansjon i Norge.

Unge tilhengere av Islam i Norge, slik som Abid Raja, står frem som moderne nordmenn. De tar på seg vårt språk. De ikler seg våre bunader. De går inn i vår historie og gjør den til sin. De later som om de har vært her – alltid. De kaller seg nordmenn, fordi de har fått norsk pass. Men – når de, som Abid Raja, fortsetter å bekjenne seg til Islam, så røper de seg: De deltar i å fremme Islams ekspansjon. Derfor er det logisk i denne linjen av Islams ekspansjon her i vårt land, at Abid Raja hisser seg opp når statsråd Listhaug drar til Sverige og ser på hvordan det kan gå – også her i landet. Det eneste som kan avlive den trojanske hesten i Abid Raja, er at han tar et offentlig oppgjør med det fascistiske, imperialistiske, totalitære og menneskeundertrykkende Islam. Kort sagt: Abid Raja bør snu om og ta et nytt valgspråk hvis han skal bli tatt alvorlig. Hans nye valgspråk bør være: Befri muslimene fra Islam!

Glærum, 29.aug. – 2017.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *