Burma kaster ut Islam.

Burma kaster ut Islam – men norske media klarer ikke å si det. Våre media klarer ikke, som så ofte ellers – å vise hele bildet, de store linjene. Men altså: Burma kaster ut Islam. Islam deporteres – og forsvinner over elva til den islamske staten Bangladesh, et land som Islam har underlagt seg 100% allerede. Islam har lagt under seg buddhistiske og hinduistiske områder i Asia i land etter land. Burma kaster Islam ut, mens de enda klarer å få det til. Det er ikke vakkert. Det er aldri vakkert med deportasjoner. Og som jeg ofte sier – det er synd i muslimene som er blitt født inn i Islam. Det er ikke vanskelig å synes synd i folkegruppen som nå må ta med seg sin Islam i sekken og komme seg over elva til Bangladesh.

Thailand strever også med en Islam-lomme syd i landet. Antagelig er det et tidsspørsmål før Thailand også vil kvitte seg med Islam innenfor sine grenser, nå når de ser at Burma gjør det.

Tidligere visepresident i den norske nasjonalforsamlingen samler nå inn penger til moské på Stord. Jeg vil anbefale Stord å sette foten ned for moské-byggingen. Det er bedre å stoppe moské-byggingen nå, enn for barnebarna å bli kvitt den igjen, slik som de nå skjer i Burma.

Glærum 12.okt.-2017

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *