God dag dere i Verdibørsen.

 
Jeg lå nettopp i sengen og hørte på .denne Frøland legge ut på fanatisk vis med «spooky» stemme om Nazismen. Søkt. Oppkonstruert. Og jammen fikk ikke Wagner finne seg i å bli kastet opp i suppen også – til slutt. Det hele ble litt Hollywood-aktig og verdensfjernt. «Farfetched» – søkt.
 
Nazismen var en reaksjon på Kommunismen,
så jeg håper dere gir Kommunismen samme omgang som dere nå har gitt Nazismen.
Folk var  veldig oppskremt av den russiske revolusjon, Den spanske borgerkrigen hvor Verdenskommunismen gikk til angrep på Spania, og Sovjets overfall på Finland. Derfor dro folk til Vinterkrigen i Finland. Derfor vervet de seg til å delta på Østfronten.
Det var Kristendommen mot Materialismen satt i system: Bolsjevismen.
Når denne Frøland trekker det hele opp i en slags ekstrahert Nazisme-formel, så vet man ikke om man skal le eller gråte. Det blir en slags karikatur som helst kaller på latteren. Det blir for dumt. Har Frøland fått stipend fra Israel kanskje, for å innbille oss at 2.verdenskrig dreide seg om tyskere versus jøder?Jødemassakren var et biprodukt av polariseringen mellom Kommunismen og dens motstandere.
Nå reiser jo Kommunismen på hodet igjen i det norske Storting. Dere kan jo hente inn betongkommunisten Moxnes og intervjue ham om hans fremtidsvyer  i den anledning. Man skulle ikke tro at fyren har sin utdannelse fra Oslo katedralskole, Universitetet i Oslo, og å være født og bosatt på Nordstrand + gift inn i den intellektuelle Aukrust-familien, med kone som underviser i fransk litteratur og franske samfunnsforhold på UiO.
Kommunismen har holdt på siden begynnelsen av 1900-tallet. Deres historie er langt blodigere enn Nazismens historie. Pol Pot ble medlem av Kommunistpartiet i Frankrike så tidlig som i 1913. Han stod bak massakreringen av nesten halvparten av sitt eget folk. Stalin destruerte 10 kulturkretser og drepte 60 mill.
Hitler blir en speidergutt i sammenligning. Så hvorfor snakke bare om desimeringen av jødene? Er ikke de andre folkemordene like mye verdt?
Så – betongkommunisten Moxnes til grilling neste gang? Skal bli interessant å høre på ham når han må forsvare Stalin. Pol Pot, Tito m.fl.
Jeg går ikke i forsvar for Nazismen, men hvorfor skal ikke de andre ekstreme folkemorderne også eksponeres? Fordi 73% av ansatte i NRK stemmer langt til venstre?
 Glærum 30.juni – 2018
Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *