Kommunisten Moxnes sin meningsbølge-surfing:

Betong-kommunist-populisten Bjørnar Moxnes kaster seg på populære saksbølger for å få oppmerksomhet og «kred». Straks det kommer opp en generelt positiv sak, spretter opportunisten Moxnes ut på Stortingstrappa og får straks en mikrofon opp i ansiktet. Og: Han får det alltid til å høres ut som om den positive saken er hans påfunn.

Mens han foretar seg disse talene fra trappa på Stortinget, er hans virkelige agenda stukket ned i baklomma hans: Kommunismens gjeninntreden i Norge.

Med sitt slebne talespråk fra Nordstrand, fra Oslo Katedralskole og fra universitetet på Blindern og sitt he-man-ytre går han rett inn i hodet på en hel del unge folk som enda ikke har lært seg å se ulven inne i fåreklærne. Moxnes er den store kommunistiske forfører i Norge idag, og – demagogen Moxnes har stor framgang på meningsmålingene.

Det er forstemmende å være vitne til hvordan en populistisk forfører av Moxnes sitt kaliber klarer å få folk til å glemme Kommunismens forferdelser. Men, han er godt hjulpet av at norske media og norske skolebøker opp gjennom årene har underslått kunnskapen om de store kommunistdespotenes folkeslakt i Sovjet, i Kina, i Cambodia og i østeuropeiske land under Sovjet-okkupasjonen.

Bjørnar Moxnes er en farlig mann for Norge, men godfjottene nekter å la seg informere om hans egentlige agenda og mål: Et nykommunistisk Norge.

Ved siden av det totalitære, fascistiske Islams invasjon av Norge, er Moxnes den største trusselen mot norsk demokrati i tiden som kommer.

Glærum, 16.aug. – 2018

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *