Hegerberg og Landslaget.

Jeg ser sjelden på fotball, men fordi jeg vet hvor store kulturforskjeller det er mellom Norge og Frankrike, har jeg fulgt med på Hegerbergs karrière, og er blitt veldig imponert over hvordan hun har klart seg i Lyon.

Landslaget klarer ikke å få brukt Hegerberg. De klarer simpelthen ikke å utnytte hennes ferdigheter på banen når hun kommer hjem fra Frankrike og spiller med dem. Det var lett å se da jeg så henne i Landslaget på TV. Det var lett å se at hennes karrière blir skadet av å spille på et lag som ikke klarer å utnytte hennes spill. Da har hun bare ett valg: La være å spille på det norske landslaget. At den svenske treneren av Landslaget hevner seg med ikke å stemme på henne i konkurransen om å bli kåret til verdens beste kvinnelige spiller, er latterlig, patetisk og direkte trist. Fyren bør returnere til Sverige!

Glærum, 26.sept. – 2018.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *