Inhabil redaktør forhindrer diskusjon via sensur:

Ut fra fotomaterialet fra julemobbe-forestillingen på Surnadal kulturhus, ser vi at den nye redaktøren for Trollheimsporten er sterkt involvert på scenen i denne forestillingen, og dermed er redaktøren sterkt inhabil når han sensurerer kritiske innlegg om forestillingen i nettavisen han er redaktør for. Han skriver i en mail til undertegnede at det var et enstemmig vedtak i redaksjonen, ikke å trykke min kritikk til forestillingen. Det gjør det ikke noe bedre at han som nyansatt redaktør involverer hele redaksjonen i sin sensur. Uansett enstemmig vedtak – en redaktør har alltid det redaksjonelle ansvaret.

Den nye redaktøren burde ha sluppet til kritikken av forestillingen, for da kunne vi kanskje endelig få se en diskusjon i nettavisen Trollheimsporten. Det ville ha vitalisert og livet opp denne nettavisen.

Las Palmas, 8.des. – 2018.

(Festdagen for Marias uplettede unnfangelse!)

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *