Klimaskremmerne skremmer barna!

Erik Solheim og SV var det første politiske partiet i Norge som brukte klimaet som skremsel, samtidig med at de brukte klimaengasjementet som kamuflasjetelt for å maskere sosialismen som partiet markedsførte – egentlig. De hadde puttet alle de store miljøforurensningene i den kommunistiske og sosialistiske del av verden i glemmeboken. Slik skulle de verve nye medlemmer til SV. Jeg skrev den gangen en kronikk i Morgenbladet om «Miljø-Kristus Solheim/SV. Dette er vel snart 30 år siden.

Andre partier lærte av Solheim og SV – at miljøskremming er et lettvint middel til kortsiktig politisk gevinst. Nå står alle slags grupper verden over og skvatrer og induserer klimaskrekk i alt folket, spesielt barna. Det de har felles er at de unngår å få fagfolk på banen, fordi kunnskap fra fagfolk kan punktere forførelsens store talebobler.

Allerede da jeg gikk på lærerskolen i Bergen på slutten av 1960-tallet, kunne vi se hvordan SV-erne overtok barnehager og skoler – iført kamuflasjeteltet sitt.

De har skremt barn og unge med påståtte klima- og miljøkatastrofer, parallelt med at naturfagundervisningen i skolen er blitt dårligere og dårligere.

Nå har etterhvert alle tatt på seg SV’s kamuflasjetelt, til og med Paven har slått seg på klimaskremmingen, og dette skvatrekoret gjør ikke forskjell på forurensning og klimaforhold.

Min sønn fatter seg alltid i korthet, i konsentrert form: «En stabil planet, er en død planet,» sa han for et par år siden. Bedre kan det ikke sies. Jeg har vokst opp på Nordvestlandet, der stormen flådde bordkledinga av værveggen en natt i 1938. Jeg har gjennom mine 74 år sett stormflo, opplevd orkaner og stormer – hørt om voldsomme tornadoer – langt tilbake, da jeg reiste 7 mndr. i USA. Været og klimaet er ikke verre nå enn det har vært i en lang periode bakover. Vinteren 1971/72 da kom ikke snøen her før en uke før påske. Gamle mennesker forteller om vintre da de slapp bufeet på beite i februar. I min barndom var det enorme snømengder. Kort sagt – planeten lever!

Skvatrerne burde heller snakke om forurensning og avskogingen, og at befolkningsveksten MÅ temmes! I løpet av mitt liv har verdens befolkning doblet seg. Da må også matproduksjonen dobles. Heldigvis har vi nå mye CO2,  og det må plantene ha for å produsere mat. Det blir heldigvis også varmere av CO2 – slik at vi kan dyrke mat nærmere polene og høyere over havet. Hvis disse tullete amatørpolitikerne nå skal «fange» CO2 og putte den ned under havbunnen, så kan det blir krise her i verden! De beste lagrene for CO2 er dessuten skogen.

OG SÅ MÅ VI FÅ EN KUNNSKAPSBASERT NATURFAGUNDERVISNING SOM IKKE SKREMMER VETTET AV BARNA!

Den svenske jenta Greta må på omskolering. Hun brukes av klimaskremmerne for alt det er verdt. Skammelig!

Bekjemp naturforurensningen: JA! Men klimaskremming: NEI! Husk at en gang vokste det eikeskoger på Svalbard! Isbjørnen gikk på land og ble brun en periode, men han overlevde og ble hvit igjen – etter en ganske lang stund.

Alle disse hysteriske klimaprofetene må kles av kamuflasjeteltene sine – for de har en annen agenda under teltet sitt! Skam seg!

Glærum, 21.mars – 2019.

Dordi Skuggevik

 

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *