Moské-skytingen – hvem profiterer på den?

Overreageringen på moské-skytingen i Bærum har hittil fått Norge til å gå helt av hengslene som aldri før – i en godhets- og prektighets-demonstrasjon som vi hittil ikke har opplevd. Nå skal det innføres en totalitær intoleranse som mangler sidestykke i Norges nyere historie – mot «muslimhets». Staten skal bestemme hvem vi må elske, og hvem vi må hate. Nå må den som vil fremføre Islam-kritikk gå forsiktig fram for ikke å bli knust mellom den norske prektighetens skarpe negler. Jeg er sikker på én ting: Alle imamer på moskéenes bakrom både i Norge og i resten av Europa ruller seg på gulvet og ler av fryd over hvor mye profitt de får helt uten å ha mistet en blodsdråpe – for blodet på gulvet var vel av den miserable gjerningsmannen?  Var det ikke?

Mange norske politikere klyver nå over hverandre for å skåre billige politiske poenger og dele profitten med Islam. Det er et patetisk skuespill. Til og med Kronprinsen rykker ut.

Den totalitære, imperialistiske, fascistiske, menneskeundertrykkende, politiske ideologien Islam, som mange dessverre tror er en religion, kan nå fortsette sitt inntog i våre vestlige demokratier uten at noen får komme med kritikk eller motforestillinger. Døra åpnes på vidt gap for Islam, og godfjottede nordmenn legger seg ned som dørmatter der Islam kan tørke av bena når Islam går inn.

Den unge mannen i Bærum representerer en personlig tragedie. Det vil nok de judisielle observasjonene avdekke. Imens går Norge helt av hengslene som en oppskremt rypeflokk før noe overhodet er avklart i saken. Patetisk. Norge er blitt et land av hysterikere!

Vi kan ha i mente at den gamle presten Jacques Hamel som fikk skåret strupen over ved alteret under morgenmessen 26.juli 2016 – i sin landsbykirke  9 km fra Rouenkatedralens dører, han blir ikke nevnt i norske media…  Man kunne jo komme til å måtte nevne hvem morderne var – nemlig Islams dragoner. Kristne er idag de mest forfulgte i verden – på grunn av sin religion. 100 kristne drepes for sin tro pr. time i verden idag, skriver John L. Allen Jr. i sin bok «Forfulgt. Den globale krigen mot kristne» (St.Olav Forlag, Oslo – 2016). Gjett hvem som dreper dem!

NB: Vil jeg kunne skrive en slik kritisk kommentar om Islam når godhets-gakk-gakkene på Stortinget får vedtatt sin totalitære intoleranse overfor Islam-kritikk? Vi må ikke et øyeblikk tro at forbudet bare vil gjelde «muslim-kritikk», kritikk av Islams tilhengere. De mener Islam-kritikk. I alle fall vil det bli praksis. Det er all grunn til å gratulere muslimene i Norge med dagen. De fikk en seier de aldri har kunnet drømme om – helt uten innsats. Helt uten tap. GRATULERER!

Glærum, 22.august – 2019.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *