Kjempe-elefant i Dagsrevyen 20.02.2020.

Jeg prøver å høre dagsnytt kl. 07 på radioen, før NRK begynner å sensurere nyhetene for det norske folk.

Idag meldte de at en tysk mann hadde skutt flere mennesker på to vannpipebarer. Ordet vannpipebarer var et nøkkelord i meldingen. Ordet   vannpipe sa oss at mannen hadde skutt folk som røker vannpipe – og hvem gjør det? Islams sønner. Altså – på enkelt norsk: En tysk mann hadde skutt muslimer på to vannpipebarer.

Ordet ‘vannpipe’ ble fullstendig fjernet av NRK i Dagrevyen. Dagsrevyen og Angela Merkel konkurrerte i å unngå ordene Islam og muslimer. Det var tydelig at de gjorde en kraftinnsats i å klare å fortelle om attentatet uten å nevne disse to ordene. Og selveste presidenten i Tyskland kom på plass med store fanger av blomster som han la ned på attentatstedet, uten at det ble opplyst om hva det egentlig dreide seg om – nemlig at en tysk mann hadde begått et attentat mot representanter for Islam.

I stedet haglet det med karakteristikker av folk som er imot det unevnelige:  Islam. Disse som er imot det unevnelige Islam, ble kalt intolerante, rasister, nynazister, hatkriminelle, høyreekstremister, terrorister etc.

Hvis det er noe som er intolerant og høyreekstremistisk her i verden, så er det Islam. Hvordan kan da de som er imot at Islam skal få innpass i våre moderne, liberale demokratier – kalles høyreekstremister? Det blir for dumt!

Jeg ble bra forbanna på aksen Merkel-NRK foran TV-en ikveld, fordi de behandler oss folk foran TV-apparatene som idioter. Ikke bare stod de der og lot som om de ikke så den kjempedigre elefanten i rommet – Islam, men de leverte ut hele rekken med knebler til oss, ifall vi skulle si at vi forstod hva de snakket om – kneblene: rasister, nynazister, hatkriminelle, høyreekstremister etc. Vi er altså alt dette forferdelige – hvis vi sier at vi ser elefanten: ISLAM!

Politikerne i Europa har på godfjottet vis sluppet Islam løs i Europa. De er nå så pisse redde for Islam, at de tør ikke engang nevne Islam ved sitt rette navn på TV-skjermen, men truer oss andre, som sier at vi ser elefanten – med å klassifisere oss som alt mulig forferdelig. De er pisse redd for å tirre Islam – som nå har flyttet inn i Europa. De er pisse redd for å provosere Islam. Derfor prøver de på alle vis å lure oss til IKKE å se elefanten i rommet. Seansen på TV ikveld var patetisk, dum, latterlig, hjelpeløs – en eneste stor og tragisk fornærmelse mot utdannede og oppegående folk for TV-skjermene.

Politikerne vet at Armageddon kommer: sivilisajonskrigen, borgerkrigen mellom Islam og oss andre i Europa. Og de vet at Islam vil vinne. Politikerne vet at det er de selv som har sluppet det hele løs, i sin historieløse og kunnskapsløse dumskap. Panikken på TV ikveld bekreftet det, både i overføringen fra Tyskland, og i NRK’s  klakkørvirksomhet og knefall for den hjelpeløse taktikken til politikerne: Ikke å ville se elefanten.

Jeg skal velvilligst låne ut til politikerne mitt egenoppfundne slagord:

BEFRI  MUSLIMENE  FRA  ISLAM!

BEFRI  DEM  FRA  ÅKET!

Glærum, 20.02.2020.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *