Blodhundene i NRK felte fiskeriministeren.

Tommeskrue-intvervjuerne i NRK’s inkvisitoriske mediadomstol klarte å felle fiskeriminister Sivertsen.  Jeg ser mye utenlandsk TV – paneldebatter og intervjuprogram på BBC, spansk riks-TV, tysk og fransk hovedkanal, men jeg har aldri sett et så hensynsløst og inkvisitorisk råkjør i «folkedomstolen» som NRK etablerer når de vil knuse et menneske. Jeg er veldig betenkt over at blodhundene i NRK får ture fram med sine mediadrap.

På skype-intervjuet Fredrik Solvang foretok av fiskeriminister Sivertsen i programmet Debatten, kunne vi se samme ansiktet som vi så på helseminister Tore Tønne, da han gikk inn i bilen for å kjøre avgårde for å ta livet av seg med eksosslange ført inn i denne bilen. Vi kunne se samme ansiktet som vi så på Presthus da han ble utsatt for denne type behandling da NRK begynte med denne behandlingen av folk. De påførte ham hjerteinfarkt og tidlig død. Han fikk aldri fullføre et resonnement. Han fikk aldri konkludere. Og fordi dette var nytt for oss alle den gangen, fikk det større effekt på Presthus. Vi så også dette ansiktet på Ari Behn – på de siste bildene fra hans liv. Antydning til dette ansiktet så vi også på statsminister Erna Solberg, da hun nylig måtte kommentere fiskeriminister Sivertsens avgang. Hun vet hun kan bli den neste NRK forbereder se på å blåse i jakthornet for å ta. Ny revejakt! Hepp-hepp! NRK har utviklet en syk kultur på huset. Noen må rense opp i ukulturen. Får NRK ture fram, vil ingen dyktige folk lenger tre inn i ledende stillinger i landets styre og stell – og hva da? NRK angriper selve demokratiet.

Jeg trodde under skype-intervjuet at fiskeriminister Sivertsen hadde gjennomskuet NRK’s enkle primitivisme, og at han ville «stå han av» og bli sittende. Dessverre gikk han. Det var svært synd.

Kanskje burde NRK – når de får seg nytt hus, også få seg et nytt mannskap med med en ny arbeidskultur? Hvem kan ta på seg å rense tempelet?

Glærum, 1.mars – 2020.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *