Eivind Hasle skyter pianisten.

På nettsiden til TK idag ser jeg at Eivind Hasle er gått tom for argumenter og driver på med å forhåne undertegnede. Det er så pinlig på hans vegne at jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte.

De siste 30 årene har en del selvbestaltede profeter innvandret til Surnadal, fordi de ikke har klart å bli profeter i eget land. De har forlatt sin egen stamme og prøver å oppkaste seg til våre profeter.  De tar på seg vår historie, våre tradisjoner etc. – og prøver å gå inn i samfunnsstyrende organer både i politikk og kultur – og fra sin oppnådde posisjon tar de oss fatt og forteller oss hvem vi er. Derigjennom forteller de også oss hvem de selv er.

Jeg anbefaler herr Eivind Hasle å vende tilbake til sitt opprinnelsessted: Løkken. Vi her i Surnadal vil ikke savne deg. Flere som er kommet hit og prøver å oppkaste seg til våre overkinkadorer burde også få anbefaling om å returnere til opprinnelsessted. Vi er lei av at de nyankomne tror de er bedre enn oss og forstår oss bedre enn vi forstår oss selv. God tur hjem!

Glærum, 22.juni – 2020.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *