NRK fyrer opp under anti-Islam-holdninger:

NRK opplyser nå at de utvider sendingene fra Islam-bekjennernes Id – feiring til å omfatte hele fastemåneden Ramadam.

Etter det magre tilbudet i NRK’s TV og radio for gamle og syke på norske alders- og sykehjem i den kristne Påsken, som jeg kritiserte, utvider NRK nå tilbudet for Islam-bekjennerne i Norge. Det ville vært interessant å få vite hvor stor prosent Islam-bekjennere som nå er ansatt i NRK.

På denne måten fyrer NRK opp under raseriet i Norge mot den pågående raske islamiseringen av Norge og av Europa ellers. Samtidig skal meninger som er imot islamiseringen i vår verdensdel undertrykkes.

Resultatet vil bli at anti-Islam-holdninger kommer til å gå under jorden. Vi vil få et mørkt internett hvor de anti-islamske holdningene vil konsolidere seg. Vi vil ikke oftere se de ensomme ulvene som utfører sine hjelpeløse egenaksjoner, men vi vil en dag våkne opp til at samtlige moskéer i Europa blåses i luften – SAMTIDIG.

Det er dette NRK nører opp under. De nører opp under den store borgerkrigen. Det vil bli et Armageddon. Det kan til og med skje før jeg ligger trygt under torva, er jeg redd.

Glærum, 12.april – 2021

Dordi Skuggevik

13Aase Strand, Bente Haarstad og 11 andre6 kommentarerLikerKommenterDel

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *