Mark Zuckerbergs STASI-avdeling forstår ikke sarkasmer:

Jeg ble ikveld stengt ute fra Facebook igjen, nå for en hel uke. Det var forøvrig bra, så jeg kommer meg ut av den tidstyven Facebook er, og får gjort noe.

Jeg kan ikke lime inn teksten her, for den vises én gang og så aldri mer. Den handlet om det sjokket jeg fikk idag da jeg oppdaget at «Lovens ånd» i Norge er endret til det som journalisten kaller «Skeiv lov». Altså: En minoritet skal overkjøre majoriteten, biologien og historiens utvikling av lovverket.

Jeg uttrykte da at det er sjokkerende at dette skjer uten at det luftes i norske media, slik at Folket blir underrettet om grunnleggende endringer i lovgivningen før lovendringen skjer. Jeg gikk så over til det jeg kaller «mitt revy-jeg» og skrev at dette blir det nok en endring på når Islam snart kommer i flertall i Norge, for da blir det en annen dans, med halshugginger før man får sagt sitt siste ord, skrev jeg. Dette avsnittet var formet som en ganske ram sarkasme, og med ordene «Islam» og «halshugging» fikk nok de jomfrunalske og smalspora amerikanerne fart på seg og senket dama får hun sendte opp flere raketter.

Det er mulig at ordene «Islam» og «halshugginger» er programmert inn slik at bruken av ordene automatisk foretar utkastelse. Men – det tyder likevel på at det er mennesker som sitter og følger med. Likevel tror jeg ikke noen herfra har rapportert meg denne gangen, selv om det har gått en kule varmt på FB, mens jeg har forsvart de ufødte barn som planlegges farløse og morløse av voksne egotrippere, og der mange har tillagt meg utenforliggende meninger og holdninger jeg ikke har.

Facebook/Mark Zuckerberg må ha en forferdelig stor STASI-avdeling, og de er instruert etter den smalspora og jomfrunalske talemåten som karakteriserer USA-diskursen. Sarkasmer – det forstår de i alle fall ikke. Det blir nok en fredelig uke.

Glærum, 9.juni – 2021.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *