Knust bilrute x 4 på Sunndalsøra

I «Driva» 16.des. står den somaliske kvinnen Anisa Ali Aden frem og forteller at bakruta i bilen hennes er knust 4 ganger av tilhengere av Islam på Sunndalsøra. Hun etterlyser politisk engasjement, og er selv politiker for Ap i kommunestyret. Dette er selvfølgelig en politisak, men når politiet henlegger saken, blir henleggelsen en politisk sak. Politikerne bør gå ut og forlange at politiet tar illgjerningsmannen (-mennene) som er ute og håndhever Sharia på Sunndalsøra med å knuse bilruten til kvinnen 4 ganger. Dette skal ikke tåles i vårt rettssamfunn, og finner ikke disse muslimske knektene og kvinneplagerne seg i å leve etter vårt samfunns regler, så bør de deporteres til Islamistan! Straks!

Dordi Skuggevik

Tillegg/PS:

Adresseavisen går idag 17. des. 2015 ut med samme historie, men de har kuttet det hun sier i Driva om at det er folk fra det muslimske miljøet som knuser ruten gjentatte ganger (for å håndheve Sharia-justis overfor muslimsk kvinne). Drivas redaksjon sa at hun har trukket påstanden om gjerningsmennene nå, og spør meg om jeg vil ha dette leserinnlegget på trykk i Driva. Jeg svarer til Driva at hun nok har trukket tilbake  påstanden om gjerningsmann/menn fra det muslimske miljøet – fordi hun må ha fått ytterligere trusler fra dem. – Og selvfølgelig skal jeg ha mitt innlegg på trykk!

Dette viser på en  graverende måte at både folk og media legger seg flate for Islams løpegutter når de er ute på straffeekspedisjon, med Sharia som rettesnor.

Islam ruler! Nå også på Sunndalsøra.

Er det vi skal ha det i Norge, som påberoper seg å være en rettsstat?

DS

 

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Én kommentar til «Knust bilrute x 4 på Sunndalsøra»

  1. Saken var stort oppslått både på lokalen og på riksnettet i dag. Der var hun klar i hvem de skyldige var…

    http://www.nrk.no/mr/_-vil-ikkje-la-seg-skremme-1.12710386

    Trudde jeg skulle finne en podcast av sendingen, men den blir nok ikke lagt ut før i morgen om det i det hele tatt….. NRK har noen rare regler for åpenhet samtidig som de selv går helt til høyesterett når de selv ikke får det som de vil..

    Elles er jeg enig…. her kan lett politiet vise feighet og tørr ganske enkelt ikke gå i de rette miljøene for å stille ubehagelige spørsmål. Ser heller ikke bort i fra at de ansvarlige for flykningene i Sunndal også ser seg mest tjent med at man ikke etterforsker for mye…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *