Bilruteknusingen på Sunndalsøra pakkes inn.

I «Driva» fredag 18.des. er det satt inn et svart felt med hvitt trykk, der avisen får den modige somaliske kvinnen på Sunndalsøra til å trekke tilbake sin  påstand om at bakruten på bilen er 4 x knust av folk fra det muslimske miljøet, som ikke tåler at hun integrerer seg ordentlig i Norge. I tillegg har «Driva» tatt inn et tantete leserinnlegg hvor det hele pakkes inn i masse annet og usynliggjøres i masse «hot air» (heit luft) som de sier i USA –  d.v.s. snikk-snakk. Denne stygge saken blir nesten kooooselig…

Den graverende trakasseringen av den somaliske kvinnen er ubehagelig for folk, lite morsomt, rett ut sagt ukoselig nå før jul, så derfor stikker alle hodet i sanden, og håper alt er borte når julen er over og vi trekker hodet opp av sanden igjen. Men – dette vil ikke være over. De som trakasserer kvinnen ser at de kan tillate seg dette uten å bli hverken identifisert eller  straffet for det, så neste gang vil de gå lenger. Hvor langt? Det må politiet nå spørre seg, de som har henlagt denne saken. Politikerne på Sunndalsøra må spørre seg om det samme. Knektene bør tas straks! Det må settes et eksempel på at Islams sønner ikke kan tillate seg å utøve Sharia-straff på Sunndalsøra – ustraffet av NORSK lov!

Politiet har i denne saken vist seg som noen knehøner, skikkelige feiginger. Venter politiet at avisen skal løse saken, risikere straffen fra Sharia-folkene? Med Charlie Hebdo og November-terroren i Paris i friskt minne, er det lett å bli knehøner og strutser i kampen mot Islam, både for politi og for «Driva». Slik sett er vårt lokale knefall for Islam interessant, men forferdende. Illevarslende for fremtiden.

 

22.12.2015.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *