Bomber i Brüssel – og hva så?

New York og Pentagon – Madrid, London, Paris – og i dag smalt det i Brüssel. Hvor smeller det neste gang? For en neste gang blir det, det vet vi av erfaring. Etter et anslag fra Islam i vår del av verden, blir det et ramaskrik, og så stikker politikerne hodet i sanden igjen i det hellige håp om at dette var siste smellen. Men det er det ikke.

Europa er underminert av Islam. Politikerne har latt det skje. «Blind vold.» sa en av dem på den tyske dagsrevyen i dag. Blind vold? Nei, dette er planlagt og kalkulert vold. Denne volden er en del av den store strategien som har Islams verdensherredømme som mål. Belgia var allerede sterkt underminert av Islam for 25 år siden. 60 moskeer var det da i Brüssel, 200 i landet Belgia. I dag kom resultatet.

I 1974 stod statslederen i Algerie, Boumedienne, på talerstolen i FN og sa: «Vi skal ta Europa ved hjelp av vår livmorstrategi: våre kvinner skal føde mange barn.»

For noen år siden stod en av Islams ledere i Norge fram og sa: «Vi skal ta Norge og Europa ved hjelp av demokratiet når vi blir mange nok.» Topplederne i Islam i Norge kom løpende og stoppet munnen på ham, for han hadde røpet strategien.

Bombene i hovedstedene i Europa og flybombene i New York og Pentagon destabiliserer Vesten. Media, politikerne og intelligensiaen tør ikke si det som det er, fordi de er rammet av Charlie-Hebdo-syndromet: Den som taler avslørende om Islams strategi, blir likvidert.

Hva kan Vesten gjøre som for å avhjelpe at Islam overtar? Det er vanskelig å se annen løsning enn en drastisk og prompte deportasjon og repatriering av Islams sønner og døtre tilbake til Islamistan, der de kom fra, og deretter ingen adgang til våre riker. Å håpe på å befri muslimene fra Islams underkuelse og integrere dem i vestlige demokratier, er trolig et helt fåfengt og illusorisk. Men, deportasjonene må skje før Islam blir enda mer omfattende enn Islam allerede er. Deportasjonene bør starte med deportasjon av alle marokkanere i Europa. De er de mest ekstreme. Og moskeene bør stenges øyeblikkelig.

Vi har avslørt og bekjempet tre store menneskefiendtlige ideologier før: Kommunismen, Fascismen og Nazismen, og nå børe den siste og farligste står for tur: Islam. Islam er den farligste, for den er maskert som religion.

En ung mann sa forleden: «Om 10 år er det borgerkrig i Europa.» «Om 3 år er det borgerkrig i Europa,» svarte jeg, «hvis ikke Islam-tilhengerne deporteres og nektes fremtidig innreise i Vesten.»

Men, tiden renner ut, dessverre. Irak er tømt for kristne, etter 2000 års tilstedeværelse.  Libanons kristne befolkning var inntil nylig 65 % av befolkningen, men er nå nede i 35 %. Dette sa den libanesiske undervisningsministeren for noen dager siden på BBC World. Den frie vilje som Kristendommen tildelte individet, blir fratatt individet av Islam. Ønskelig?

I november havnet jeg på et bord i den skandinaviske klubben i Las Palmas – hvor det satt et ektepar med en nimbus av den store verden, selv om de bodde i Skandinavia. Fruen var en storslagen utgave av typen Indira Gandhi. Bordkonversasjonen kom også innom islamiseringen av Europa, men den indiske typen dame sa ingen ting før hun tok sluttreplikken: «Jeg er sik. Vi har ingen problemer med Islam. Kommer det muslimer til oss, så skyter vi dem.»

Las Palmas, 22.mars 2016

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *