Adresseavisen mangler kulturredeaktør.

Ved hjemkomsten fra indre Telemark og Østergøtland leser jeg meg gjennom stakken av Adresseaviser som har samlet seg opp rundt Olsòk. Jeg har tenkt det før, men nå blir det påtrengende: Adresseavisen bærer preg av ikke å ha noen kulturredaktør. Avisen holder seg med 4 redaktører: Sjefsredaktør, Nyhetsredaktør, Politisk redaktør  – og Utviklingsredaktør, hva nå det er for noe, men – ingen Kulturredaktør.

Adresseavisen utøver et mediamonopol over en svært stor del av Norge, hvor selve fødestedet for nasjonens historie og kultur ligger midt i avisens nedslagsfelt, og derfor er det meget merkelig og sterkt betenkelig at ikke denne avisen har en kompetent kulturredaktør. Det er ganske tankevekkende at dette må påpekes for avisen.

Glærum, 18.aug.2016

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *