Brev til «Verdibørsen» NRK-P2, 27.aug.2016

God dag.

Jeg har hørt verdibørsen 2 ganger i dag. Radio + PC.

Hvorfor var ikke en prest fra Den katolsk kirke invitert?

Det var dem som fikk presten sin myrdet foran alteret.

Den franske presten, prioren på Munkeby, sa til meg da vi gikk fra Nidarosdomen på Olsok – 29. juli:

«Dette martyriet, sier man, har allerede sin virkning. Man kan bare se på den fullsatte Notre Dame de Paris, med presidenten på første benk.»

Pater Joël på Munkeby snakker utmerket norsk. Han kunne deltatt i Verdibørsen.

Og – har dere glemt at Pater Joëls ordensbrødre,»Atlas-martyrene» alle ble kappet hodet av i klosteret sitt i fjellene i Algerie, av disse radikale Islams sønner? (1996)

Jeg har lest teksten abbeden i klosteret skrev, mens han ventet på sine drapsmenn, for han visste de kom.

Jeg kjenner også Pater Jean-Claude i Citeaux, som prøvde å gjenoppta aktiviteten i cistercienserklosteret i Atlas-fjellene. Men, det ble for mye for ham. Han måtte oppgi det, og var meget medtatt av forsøket – lenge etterpå.

Verdibørsen i dag var meget betegnende:

Europa blir i dag underminert, forført og voldtatt av Islam, men tullebukkene i Europa roper: Nei-Nei! Vi blir ikke underminert, forført eller voldtatt av Islam! Fy deg! Du er slem med de hyggelige Islams representanter.

Saken med Pastor Annika Borge, som måtte forlate Den svenske kirke p.g.a. sitt engasjement i «Mitt kors» på Facebook, er betegnende.

Godfjottene og strutsene i Den svenske kirke skulle vært filleristet! Idioter! Som tror at de holder Islam fra livet med å stryke Islam med hårene. Godfjotter! Ansvarsløse haulausinger! Jeg har ikke ord!

Og så var det refrenget om Korsferdene: Korsferdene kom i gang fordi Islam angrep Jerusalem og Israel – You twits!!!! Korsferdene var en REAKSJON! Ikke en aksjon!

DET BEGYNTE IKKE MED AT KORSFARERNE SLO IGJEN!

Dette er fullstendig satt på hodet av Vestens media – og repeteres, REPETERES! En kan bli syk av mindre, for ingen kniper MEDIA i denne LØGNEN!

Jeg dro i gang Olav den Helliges dåpsjubileum i Rouen i 2014. Arbeidet begynte i 2006. Jeg skal nå nedover for å se på Olavskapellet som ble erklært ferdigstilt i Rouen-katedralen 26. sept. 2015, under avskjedsmessen til erkebiskopen jeg arbeidet sammen med om Olavsjubileet. Jeg gruer meg, fordi dette forferdelige mordet har gjennomrystet alle jeg kjenner i Rouen. De blir aldri seg selv igjen.

Når det var 2 som drepte Père Jaques, da var det ingen gal manns verk. Det var et planlagt, spektakulært varsel om hva som er på gang. Hva som kommer!

Men, strutsene i Den svenske kirke og ellers i Europa står der med hodene sine i sanden, helt til det blir for sent.

Og muslimene, som skal leve under åket? Befri muslimene fra Islam! Det er mitt slagord. Det har jeg lånt av den franske religionsfilosofen Renan, som levde sist på 1800-tallet. Det er virkelig synd på muslimene som er underkastet denne forferdelige ideologien. Alle bør lese seg opp på Islam og gå i verbal nærkamp med muslimene en treffer, og diskutere dem ut av Islams åk. Men, muslimene en treffer er ikke opplest på Islam. Jeg har ikke truffet en eneste muslim som har lest Koranen. Da blir ikke diskusjonen lett.

En ung pakistaner i Oslo konverterte til katolisismen for få år siden. Da fikk foreldrene – i OSLO! – beskjed om å drepe ham. Han gjemte seg på ukjent sted i Norge i et halvår. Der traff jeg ham 2 ganger. Nå er han på ukjent adresse nede i Europa, hvor han studerer til prest.

Det spanske korset er utformet som en dolk. Det står stort og rødt på alle skipene til den spanske kystvakten som stadig er å se på patrulje utenfor strendene på sydsiden av Gran Canaria. Det tok Spania 800 år å bli kvitt Islams okkupasjon. Idag blir vi ikke kvitt Islam – på grunn av det haulause godfjotteriet.

Vi har kledd av Kommunismen, vi har kledd av Fascismen og vi har kledd av Nazismen. Nå må vi kle av den politiske ideologien Islam, for Islam er en politisk ideologi, maskert – som religion, hvor «tilhengerne» lever i ideologiens forferdelig undertrykkelse av mennesket.

Islam er en statisk, totalitær og imperialistisk politisk ideologi som er sterkt menneskefiendtlig. Islam er en pekefinger som tar fra individet dets frie vilje, som undertrykker individets kreatitivitet i alle sammenhenger.

BEFRI MUSLIMENE FRA ISLAM! 

Dordi Skuggevik

 

 

 

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *