Terje Eidsvåg og burkiniforbudet

Journalist Terje Eidsvåg raljerte forleden i Adresseavisen over burkiniforbudet i Frankrike. Det ser ikke ut til at han har fått med seg det som har hendt i Frankrike av islamsk terror dette siste året. I alle fall har han ikke klart å leve seg inn i situasjonen Frankrike er i. Landet er på bristepunktet. Det skal lite til før vi nå får en lange knivers natt i Frankrike, hvor etniske franskmenn går løs på landets muslimer. Forestill deg, Eidsvåg, at en galning som bekjenner seg til Islam, kjører opp Karl Johans gate i Oslo på 17.mai og maser 17.maitoget ned i asfalten. Det var det som skjedde i Nice på Frankrikes nasjonaldag. Burkiniforbudet er innført for å beskytte muslimske kvinner på stranden. Forstår du ikke det? Ikledd burkini identifiserer muslimske kvinner seg veldig klart i mengden på stranden, og akkurat burkini på en badestrand kan være utløsende for etniske franskmenns hevntørst. I 1958 gikk det en drapsbølge på algirske arabere gjennom Paris. Likene fløt i Seinen som var rød av blod. Det samme kan skje når som helst i Frankrike nå.

Glærum, 29.aug.2016

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *