Gørr kjedelig NRK radio.

Jeg har i flere omganger klaget på tilbudet i NRK radio. skrevet til dem også, men det preller av – og arrogansen overfor lytterne vokser og vokser.

Jeg bor alene, og når kaffetrakteren settes på om morgenen, har jeg pleid å slå på radioen. Det gidder jeg ikke mer, men idag gjorde jeg det. På P2 var det en urgammel sketsj med Wesenlund. Den var ikke engang god. Det må være noe NRK-folkene fant i papirkurven sin. På P1 var det gamle Rose eller Juster. Uffsan. Klassisk: En utslitt Grieg som NRK har snurret og snurret til han er uttømt og dau. Slik var altså denne søndag morgen i NRK radio, søndag 25.juni 2017.

De andre kanalene er ikke plottet inn på min DAB.  NRK radio sprer møkka tynt rundt på alle kanalene sine, med ørten repriser til alle døgnets tider, og jeg orker ikke skru og skru for å høre om det finnes en flekk på det store kanalnettet som er hørverdig. Jeg føler meg mobbet av NRK radio. Jeg gidder ikke bli forbanna mer heller. Blir bare trøtt av elendigheten.

Glærum, 2.juni 2017.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *