Listhaug – en modig kvinne!

Sylvi Listhaug på talerstol foran et berg med imponerende menn som bekjenner seg til Islam:  svært modig av henne. Hun stilte også modige spørsmål: – Hvordan kan denne skriftlærde utsending unnlate å ta avstand fra steining som henrettelsesmetode i sitt land Pakistan? – Hvordan kan han forsvare dødsstraff i Pakistan for blasfemi? Implistitt: Hva er forskjellen mellom denne statlige terroren og terroren begått i Islams navn av enkeltindivider?

Listhaug glemte to spørsmål: – Hvorfor er det ingen kvinner i denne forsamling? Jeg kunne i alle fall ikke se noen kvinner på TV-ruta da kamera sveipet over berget med alvorlige menn med ild i blikket – med og uten skjegg. Det andre spørsmålet: – Hvorfor er det nødvendig for Islam å sende en skriftlærd til Norge for å si til oss at de tar avstand fra terroristene som begår grusomheter i Islams navn?

Det første spørsmålet har et kjent svar, men det andre spørsmålet har ikke så opplagt et svar for de fleste foran TV-ruta.  Islam er en imperialistisk politisk ideologi – maskert som religion, et ideologisk våpen – oppfunnet av Muhammed i hans strategi for å underlegge seg stammene på den arabiske halvøy på 600-tallet. Men Islam stoppet ikke der: Islam har verdensherredømmet som mål. Og når alle har underkastet seg Islam – da oppstår det som Islam mener med ordet «fred». De enkeltstående terroristene er en stein i skoen for det imperialistiske Islam, de er dårlig reklame, kort sagt, for de får den ikke-islamske del av verden til å være på vakt mot Islam, og da blir denne del av verden vanskeligere å underlegge seg. Når en skriftlærd med mildt åsyn og uten skjegg stiger opp på den norske talerstolen midt i Dagsrevyen og tar avstand fra disse enkeltstående terroristene – så er det for at den ikke-islamske verden skal senke guarden, slappe av på motforestillinger og forsvar. Den skriftlærde er den store forfører. Den store forfører tilslører alltid sverdet han bærer i foldene av sin kjortel, for å si det billedlig.

Listhaug avslørte forføreren på startstreken. Det ble for mye for legen (!) Mohammad Usman Rana, tidligere leder for det muslimske studentersamfunn i Norge. «Pøbel!» roper han når han enda en gang får NRK som mikrofonstativ. «Listhaug er en pøbel!» Ja, hvorfor mener han Listhaug er en «pøbel»? Jo, fordi hun avslørte strategien for Islam i Norge. Islam ble denne gangen tatt med buksene nede, av en liten blek småbarnsmor. Verre kan det ikke bli for en dedikert Islams sønn som dr. Mohammad Usman Rana. Avsløringen av Islams strategi i Norge – for åpent kamera – fikk ham til sprekke totalt, og til å bruke et ord som slo tilbake på ham selv.

Og mitt spørsmål: – Hvordan kan en venstrepolitiker som Abid Raja, som vi alle liker så godt, fortsette med å bekjenne seg til Islam? Han og Venstre står ikke til troende med hans bekjennelse til den totalitære, imperialistiske, politiske ideologien Islam. Så hvorfor forlater ikke Abid Raja Islam? Av den enkle grunn – at da blir han likvidert – i Norge, av Islam. Sånn er det bare. Jeg synes synd på alle muslimer. De er født inn i denne forferdelige tvangstrøya Islam som de ikke kan ta av seg med livet i behold.

Løsningen burde være å deportere hele Islam tilbake til sitt Islamistan. Og: send ulvene sammen med dem! Hele forsamlingen foran Listhaug var alle ulver i fåreklær. La dem ta sine stammefrender på fire bein med seg! Go home! To Islamistan!

Glærum, 7.august-2017

Dordi Skuggevik

 

 

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *