Kommunismen i lenestolen hos Torp.

I går kveld, tirsdag 15. august, kunne vi sitte foran TV-en og se på at Betong-Kommunismen satte seg tilrette i lenestolen hos Torp, i glasshuset foran Stortinget hvor NRK har innredet ett av sine valgstudios. Kommunismen kom forkledd som en ung, vakker og intelligent ung mann som nå kalte kommunisten i seg – for demokrat, og som ikke hadde noen bevissthet om Pol Pot og Stalins groteskerier. Han la for dagen at han hadde klippet navlestrengen til dem. Han hadde liksom stått opp av et intet, hvor røkteppet skjulte all fortid. Og han trodde at vi foran TV-skjermen ikke kjenner ulven når han ifører seg fåreklær. Kort sagt: En vakker og sjarmerende Kommunismens Trojanske hest. Kommunismen løfter igjen på hodet. Og det har vi sett en stund nå: Rehabilitering av både partisanene i Øst-Finnmark og Pellegruppens to nye vulgærmomumenter som har fått lov å bli satt opp i Oslo, hvor de skjemmer byen i veldig grad. Vi er blitt innbilt at kommunistene sloss FOR Norge, men saken er at de sloss FOR Verdenskommunismen, og dermed MOT Norge. Ja, det har de til felles med Islam: De vil legge verden og oss under seg med sin totalitære ideologi, og redusere mennesket til en biff etter beste Marx-oppskrift..

Ja, for så vidt er det bra at NRK henter inn Kommunismen og setter den i lenestolen foran kamera. Det er interessant å se hvordan forføreren ter seg. Men, vi har lest vår Ho Chi Min, vår Mao og vår Pol Pot. Vi vet hva Stalin gjorde. Derfor kjenner vi lusa på gangen. Det er ikke verdt at Rødt og Moksnes prøver å forføre oss. Vi vet hvem de er. Vi kjenner deres historie. NRK bør undervise landets ungdom om Kommunismens misgjerninger, siden skolen har sluttet med det, om skolen noen gang har gjort det. Nazismen holdt på i 5 år, Kommunismen i 2 generasjoner.

Torp og NRK bør også sette – ikke bare Ny-kommunisten foran kamera. NRK bør også sette Ny-nazisten foran kamera. Vi vil vite hvordan Ny-nazisten tenker. Vi vil diskutere med ham/henne. Vi vil høre hva de har å si. Vi vil høre dem snakke! Når Norges hovedavis Aftenposten bare tar opp et stempel og stempler Ny-Nazistene med stempelet «avskyelig» på lederplass, uten å si noe mer, så er det uklart hva Aftenposten vil. Vil de at Ny-nazismen skal gå under jorden, for så å eksplodere en dag, uten at vi har fått med oss hva som er på gang? Tror Aftenposten at vi kan slenge disse menneskene ned i en søppeldunk og sette lokket på? Og så vil de forsvinne? Nei, NRK og Torp bør sette også Ny-nazismen i lenestolen i glasshuset og snakke like kultivert med den – som de igår snakket med Ny-kommunismen. Konfrontasjon og diabolisering i aggressiv tilnærming vil bare skjerpe disse menneskene på begge ytterkantene av skalaen. Kort sagt: Jeg tror på ytringsfrihet FOR alle – og dialog MED alle! Også med Ny-Kommunismen og Ny-Nazimen – og det totalitære, imperialistiske Islam. Få dem ut i åpent lende – i fullt lys, så vi kan se dem, høre dem og kle av dem deres pjalter! La det absolutt skje i glasshus foran Stortinget – midt i hovedstaden!

Jeg har tidligere skrevet at vi har kledd av de menneskefiendtlige, imperialistiske og totalitære ideologiene – Kommunismen, Fascismen og Nazismen, og at det nå er Islam som står for fall, men vi ser at de som vi trodde var avkledd og diskreditert, de reiser på hodet igjen. Få dem ned i lenestolen – og konfrontér dem med deres misgjerninger, ikke la folk som Moksnes dø i synden! Synden er ignorering av historien, herr smukke Moksnes! Og til dere andre: La ikke Moksnes forføre dere! Han er en ekte ulv i nye fåreklær!

Glærum, 16.aug.-2017

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *