Støre som tølper i Arendal.

Da Støre gikk igang med å mase istykker statsminister Solbergs innlegg på partilederdebatten i Arendal, måtte jeg virkelig åpne øyne og ører til å bli to nummer større. Var dette avtalt spill mellom de to? Hadde NRK-ressonnements-kutterne gjort avtale med dem om det? Hadde en idiot av en kampanjerådgiver lagt opp til dette med Støre? Jeg vet jo at «disrupting» nå er på moten – altså: rive istykker. Støre er jo av natur en gentleman. Han er en veloppdragen mann som i tillegg er blitt kultivert og polert gjennom den høyeste utdannelsen for kommende politikere i Frankrike. Det han gjorde var fullstendig forkastelig, mest overfor oss som satt foran TV-apparatene og forventet oss en intelligent formidling av politikernes tanker og mål.

Det merkelige er at mediafolkene kåret ham til debattens beste, men det gjør ikke vi foran TV-apparatene.  Denne kåringen, foretatt av mediafolkene – sier mye om mediafolkene. De er bare opptatt av sirkuset – formen, ikke innholdet. Det viser at media ikke forstår sitt ansvar, men er lei av jobben sin og prøver å sprite opp hverdagen sin. Da kan de like gjerne slutte!

Glærum, 16.aug.-2017.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *