Listhaug redefinert av Ap og media:

Støre har i spissen for Ap, med norske media halsende etter – redefinert Listhaugs ‘statement’ om hjemvendte IS-terrorister og Rikets sikkerhet. Slik får Ap omvinklet og vridd Listhaugs ‘statement’ til å dreie seg om 22.juli-tragedien og det politiske attentatet mot Ap i stedet for hjemvendte IS-krigeres rett til å beholde norsk pass. Dette grepet fra Støre er en stygg sport. Det er en arv fra gamle Ap-ere og lærdom fra Stalin som Støre hittil har latt ligge langt nede i verktøykassen, så desperasjonen må være stor. Hva vil Støre og Ap bruke 22.juli-tragedien til neste gang?

Glærum, 14.mars – 2018.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *