Støre og Lysbakken: Reven stakk av for dem.

I en av nyhetssendingene på radio i går ettermiddag, hørte vi opptak fra Stortinget der både Støre og Lysbakken nesten var på gråten, for reven hadde stukket av for dem. Her hadde de blåst seg opp for å gi Listhaug en skikkelig omgang bank, og så forsvant hun på forlenget  påskeferie med sin 3-stjerners mann og sine 3 deilige barn. Snakk om frekkhet! Hun burde selvfølgelig stilt seg til disposisjon for å bankes av nevnte herrer. Slagskipet Listhaug hviler seg og bunkrer nå i påskeferien. Det spørs hvem som banker hvem når hun atter gjør sitt inntog i Stortinget! Følg med! Følg med!

Glærum 22.mars – 2018.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *