Boris – the Brute of Britain.

Hvordan kan England holde seg med en utenriksminister som er en slik flygenfelt og flåkjeft som «Boris the Brute of Britain» – i disse tider? En hyperaktiv, uansvarlig, flåkjefta krigshisser er det siste vi trenger her i verden. Var han mobbet på kostskolen – eller var han en mobber? Det kan en være lik vis på. Men uansett hva som har gjort ham til det han er – han bør ryddes bort i et hjørne av verdensscenen før han får gjort virkelig skade. Vi har ledd overbærende av ham hittil, hvis vi har giddet å le, men det kan fort snu seg – slik som han nå turer frem overfor Russland og på andre scener i storpolitikken, godt hjulpet av den krigshissende Stoltenberg i NATO.

Glærum 22.mars – 2018.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *