«Vi» skriver senterpartistene på tur.

 «Vi» – skriver de. Det vulgære f-ordet inne i setningen tar all oppmerksomhet, men jeg som er utdannet i tekstanalyse fra universitetet, jeg ser ordet «Vi». I all ståheien rundt Navarsete-meldingen er man på jakt etter den ene, men det er «Vi» som sender sms-en til Navarsete. Bak «Vi» står en gruppe menn fra Senterpartiet som har fått nok av «De smellvakre, maktkåte og kaute kvinnene i Senterpartiet» – som jeg en gang skrev. «Vi» har fått nok av disse kvinnene som har gjort det borgelige partiet om til et sosialistisk parti. «Vi» har sluppet opp for politiske våpen, så de angriper under beltestedet, og foretar et vulgær-felttog. Disse «Vi» har uten tvil svoret en pakt der inne i Jämtlands skoger, om at de skal holde kjeft. 
Én for alle, og alle for én! 
I farten trodde de at når de strøk meldingen fra avsendertelefonen, så  ville de ikke kunne spores. Der klikka det etter drammene og opphisselsen over deres politiske impotens. Spørsmålet er om pakten holder. Hvorfor fratrer Ola Borten Moe sitt verv – midlertidig? Er det for ikke å forsnakke seg på møter fremover? 
Ett er sikkert: Blir du med på fester der Ola Borten Moe deltar, så blir det ikkje keisamt! Enten havner du i kornåkeren under fullmånen i august, eller du havner i den verbale møkkakjelleren, og du kan borge på at du havner i Dagsrevyen!
Glærum, 24.april –2018.
Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *