Utepils ved Surnadal kulturhus.

Med «førvånad» har jeg lest alle jomfrunalske innlegg mot bar i foyeren i Surnadal kulturhus. Både inne i foyeren og utenfor må det kunne gå an å nyte alle slags moderne kaffebrygg, the og leskedrikker, øl og vin og gjerne en avec til kaffen. Hvorfor skal en ikke kunne sitte ute i solen og nyte en sommerpils sammen med venner? Det blir for «pottit» for meg at det ikke skulle kunne gå an. Alle «storebrorene» bør stikke pennen i penalet og la være med å utnevne seg til barnepiker! Jeg har bare én sorg: jeg bor i for lang gåavstand til å kunne nyte en utepils i solen på nevnte sted, og er dermed avhengig av bilen, dessverre.

Glærum. 7.mai – 2018,

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *