Dommerne i Spania.

På internett i gårkveld kunne jeg lese at det var bare halve dommerkollegiet i Spania som streiket, og de streiket bare tirsdagen denne uken. Det betyr at bare noen av dem streiket – og det akkurat på denne ene dagen, da min sak var oppsatt for behandling. Max uflax!

Sinnet tok meg. Jeg skrev opp en oversikt over utgifter på 13.000 for denne bomturen og sendte den til advokatfirmadamen + sendte 5-6 andre mailer til henne. Jeg sa at jeg kommer til advokatkontoret idag kl.10. Dommeren må klare å skvise inn saken min før jeg drar, skrev jeg – for du sa den bare tar 5 minutter!

Den som lever får se.

Barranco de la Verga, 24.mai – 2018.

Doridi S.

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *