Stortinget: Far skal amme barnet!

Stortinget har vedtatt at far skal amme barnet fra når den datoen kommer da mor skal ut i jobb igjen etter fødselen. Far skal få hormon-behandling slik at han får melk i brystene og kan amme barnet, og mor skal få hormon-behandling slik at brystene hennes stopper med melkeproduksjonen på riktig dato, den datoen som Stortinget, med overveldende flertall, har bestemt. – Generende at far vil utvikle bryster og mor skjegg, sier du? Nei, i likestillingens navn vil det gå greit, har Stortinget bestemt – med overveldende flertall.

Stortinget har også bestemt – med overveldende flertall, at unge kvinner og unge menn skal dele rom under militærtjenesten. Som følge av dette vedtaket har nå Stortinget satt i gang en utvikling av et nytt hormon som foreløpig har fått benevnelsen «sexen-avslått-bryter». Utvikleren kan påregne å få Nobelprisen i medisin, har Stortinget bestemt – med overveldende flertall.

Norge er svært glad i å bli verdensmester. Nå styrer Stortinget mot verdensmesterskap i begge deler = to sider av samme sak: Å avlyse kjønnsforskjellene i en fullt utviklet likestilling.

Det er synd at jeg ikke lenger driver på som forfatter av revytekster. Her ligger det veldig mye godt revystoff.

Glærum, 8.februar – 2019.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *