Giskes siste Hip-Hop i politikken.

Takk til NRK Dagsrevyen for at de lot folk få se den mye omtalte dansevideoen med Giske. Hvis den ikke hadde blitt vist på Dagsrevyen, så er det mange som ikke ville ha visst hva det dreide seg om.

Jeg har danset mye i mitt liv, men jeg har aldri opplevd at en mann har tatt tak i hoftene på dama bakfra for å gni seg tett inn mot baken hennes, slik Giske gjorde. Når han i tillegg så rett inn i kamera med rødmusset, glinsende ansikt og et sprengkåt blikk i ville, kulerunde øyne – så ble det nok kroken på døra for videre liv i politikken for Giske.

Trolig bør Nidarosdomens domkapittel nå stryke giftingen av ham og hans muslimske gemalinne fra kalenderen på juni, ellers blir det mange som stryker sitt medlemskap i Kirken den norske. Hadde jeg vært henne, ville jeg selv ha gjort det slutt med denne mannen som i de grader mangler selvkritikk. Jeg hadde tatt panken mitt og gått, hvis jeg hadde vært henne. Han fortjener ikke lenger hennes støtte.

Giskes enorme hybris (overmot/frekkhet) har bevirket hans fall. Det beste han kan se frem til nå, er å bli konduktør på Grakaillbanen i Trondheim heretter.

Jeg synes svært synd på Giskes elskelige mor, som var min sanglærer på universitetet. Jeg synes synd på hans to døtre – og deres mødre. Arbeiderpartiets slitere må en også ha medlidenhet med. De burde forlengst ha skiftet ut partiledertoppene sine med nye og friske folk fra grasrota si.

Glærum, 24.februar – 2019.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *