Arendalsuka: Islam vil demokratiet til livs!

NRK radio melder på Kristi Himmelfartsdag at anti-Islam-folk ikke får delta på Arendalsuka – 2019. Det står mye rart om dette plutselig på nettet. De som er imot islamiseringen er antidemokratiske, står det – flere steder.

Hvis det er noe som er anti-demokratisk her i verden, som er statisk, totalitært, fascistisk, ekstremt høyre, antihumant og imperialistisk, så er det Islam. Mange flykter fra de islamske diktaturene til frie vestlige land, men Islam følger etter, bygger moskéer og forfølger frafalne muslimer – ja, dreper dem.

Det som er trist og dumt, er at de organisasjonene som går ut mot islamiseringen av den frie verden, de har ikke maktet å skaffe seg en adekvat terminologi og en adekvat symbolbruk – de griper 75 år tilbake i historien til terminologien og symbolbruken som ble brukt i motstanden mot venstreekstremismen/Kommunismen i Europa: Lenin, Stalin & co, d.v.s. – de griper tilbake til uttrykkene fra Nazismen og Fascismen, som oppstod som en reaksjon mot Kommunismen i 1920-30-årene.

De som står frem som de mest skinnhellige i konsensuskravet for Arendalsuka, er Arbeiderpartiet. Arbeiderpartiet har kanskje glemt at de var det eneste revolusjonære partiet unntatt kommunistene, som hadde væpnet revolusjon på partiprogrammet rett etter den russiske revolusjon/første verdenskrig?

Det er illevarslende at anti-islamske grupper ikke får ha stand på Arendalsuka. Norge beveger seg her i totalitær retning med en skinnhellig sensur som det smaker vondt av. Også Norge må ha lært såpass av historien at når folk ikke får snakke og diskutere sine synspunkter – så snakker de med bomber!

Jeg har et forslag til de anti-islamske grupperingene: Still dere opp ved innkjøringsveiene til Arendal med store transparenter, kast flyveblad utover hele byen – hvor det står å lese: Befri  muslimene fra Islam!

(Hvem kan være imot det?)

Nordmøre, Kristi Himmelfartsdag – 2019

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *