Passfoto uten hår og ører:

Islams datter står frem på TV-nyhetene med stor indignasjon: Hun har ikke hatt  norsk pass på 2 år. Årsak: Hun nekter å la seg fotografere uten hijab. Hun nekter å vise både hår og ører, slik som en må gjøre på et passfoto.

Montro hvordan hun vil reagere på kroppsvisitasjon i securityen på flyplassene når hun må ta av seg både hijaben og de lange gevantene som kan skjule et bombebelte.

Hun har jo to valg: Bli bofast i Norge uten pass, eller returnere til sitt Islamistan og bli bofast der, for selv om hun kommer seg ut av Islamistan med et pass uten å vise ører og hår på passbildet, så vil hun ikke komme inn i andre land.

Når jeg ser på saken på Internet, så er det selvfølgelig allerede en overforståelsesfull norsk-etnisk kvinnelig godfjott som vil overbevise oss om at det er viktigere å ta hensyn til damens religiøse finfølelse enn til sikkerheten for oss andre. Uffsan!

Turbaniserte menn fra Turbanistan stiller i samme kategori, står det på internet. De vil heller ikke vise ører og hår – eller om de har en bombe i turbanen, når de går sammen med oss ombord i flyet. Turbanistanere bør også kunne returnere til sitt Turbanistan – og bli der.

Da står det igjen å se hvor mange godfjotter av norsk-etnisk opprinnelse som danner pressgruppe for å mobilisere godvilje for dette tullebukkeriet!

Jeg har lest Koranen fra perm til perm + mange bøker OM Koranen. Der står det ingen forordning om ikke å vise hår og ører ved grensekontroll. For selv om Muhammed levde på 600-tallet, før flyene ble oppfunnet, så eksisterte det faktisk grensekontroll.

Spørsmålet blir: Hvordan kom de seg inn i vårt land uten gyldig pass?

Glærum, 25.juni – 2019.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *