Frokosthilsen fra NRK: – Stikk fingeren i rompa mi!

Mens jeg som vanlig – også idag, satt i senga mi og hygget meg med frokosten og Morgennytt på NRK – kom det flygende brokker fra det en senere kunne oppleve på P2 utover dagen, før nyhets-ostinatet igjen slo inn kl.08. En damestemme sendte følgende verbale smørje ut over frokostbrettet mitt: – Stikk fingeren i rompa mi!

Her om dagen satt jeg, igjen som vanlig – og spiste lunsj på kjøkkenbordet og lyttet til sommergjesten som prater om seg og sitt og spiller plater av varierende kvalitet. Han forklarte klart og inngående hvorfor han som homoseksuell mann synes at rektum/anus på en mann er mer spennende enn vulva (hans ord) på en kvinne, når han vil stikke sin penis inn i en annen person.

I begge høve ble jeg med ett mett, kvalm, oppgitt, sint, forbanna….  på denne pubertale mentaliteten og mangel på conduite og delikatesse som har etablert seg i NRK.  Dette er resultatet av at Pornoen har invadert Erotikken i vår kultur over de siste årene.  

Et resultat av dette kunne jeg observere i kaféen ved Nidarosdomen den 29.juli – på selveste Olavsdagen: Den unge piken som serverte på nabobordet stod med baken til oss, og shortsen var så kort at vi kunne se halvparten av de elfenbenshvite rumpeballene hennes. Da hun bøyde seg over bordet, kunne vi se hvor mange hull hun hadde mellom bena. Det hele var pent pyntet med svarte volangkapper der shortsen sluttet over de elfenbenshvite paradiseplene. Da hun kom tilbake og skulle rydde bordet etter at folkene der var gått, viftet jeg til henne og sa at jeg kunne se alt dette når hun stod med baken til oss og bøyde seg over nabobordet. – Vi kunne jo se helt opp til ‘Halleluja’ på deg, sa jeg. Hun så på meg med et åpent og tomt blikk, og hadde ikke mulighet til å forstå hva jeg mente. Jeg gadd ikke si at hun var oppkledd for privatlivet, ikke for jobb. Hvis jeg hører ofte nok på NRK’s oppfordringer nå, så stikker jeg kanskje fingeren i rompa hennes neste gang – så kanskje hun forstår hva jeg mener!

Glærum, 2.aug. – 2019.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *