Islams brud vender tilbake.

Snart går Islams brud med sine to barn ned flytrappa på Gardermoen. Jeg håper norsk barnevern står klare for å ta over barna for overlevering til fosterforeldre, som ikke bør være familien. Hvis nå fosterforeldrene skal vise seg å være etnisk norske, da blir det nok brann i alle rosers leire. Familien bør i alle fall ikke overta barna, for de har allerede produsert én Islams brud.

Når damen har sonet sin straff i Norge, bør hun fratas sitt norske statsborgerskap og deporteres til sitt opprinnelsesland: Pakistan. Det vil trolig få Islams dragoner i Norge til å holde seg på matta fremover.

Forøvrig håper jeg Frp forlater regjeringen, slik at de kan delta i en fri debatt om dette i Stortinget, en debatt som ikke knebles av de to minipartiene Krf og Venstre. Sperregrensen bør nå heves for minipartier som blir valgt inn i Nasjonalforsamlingen. Minipartiene med sine smale politiske vyer utgjør steiner i skoen på et funksjonelt politisk miljø her i landet.

Ap bør i den kommende debatten huske på at statsminister Stoltenberg nektet døde «frontkjempere» som hadde ligget ute for vær og vind på Korpolathøyden i Karelen i mange 10-år etter krigen – å få komme hjem til Norge til en grav her. Krigsgravmyndighetene i Riga sa at det var bare Norge som nektet sine døde statsborgere en grav i hjemlandet etter en krig – mange 10-år etter at de døde på fremmed jord. Jeg venter at Ap følger sin tidligere praktiserte logikk også overfor Islams datter og desslike. Ellers vil Ap miste sin politiske troverdighet.

Glærum, 17.januar – 2020.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *