Venstrepopulister og Islam i Trondheim.

I en Adresseavis som tilflyter meg nå i ferietiden, ser jeg at venstrepopulistene (kommunister (Rødt) + sosialister av diverse slag) i Stiftsstaden – går løs på SIAM – (Stopp islamiseringen av Norge). De kaster bord , stoler, reker, smørbrød, egg – og de river ned politiets sperregjerder og knuser vinduer i Hornemannsgården. Årsaken er at venstrepopulistene i Trondheim tror at Islam har med rasisme å gjøre – hvilket det ikke har.

Noen må organisere et kurs for venstrepopulistene i Trondheim, så de kan bli tilført nødvendig kunnskap om hva Islam er – for det vet de ikke. Islam har i alle fall ingenting med rasisme å gjøre. Islam er en politisk ideologi – maskert som religion. Islam er en ultratotalitær og menneskeundertrykkende politisk ideologi, som Muhammed fant opp for å bruke som ideologisk våpen for å underlegge seg den arabiske halvøy på 600-tallet. Siden har Islam spredt seg utover verden med sin verdensmisjon – også hit til Norge. Selve navnet – Islam, betyr underkastelse. Det lærte jeg faktisk i 4-klassen på skolen i 1956 – i historietimen.

Det som venstrepopulistene har felles med Islam, er at begge ideologier går inn for at samfunnet skal styres ovenfra og ned (totalitarianisme/diktatur), ikke nedenfra og opp (demokrati). Venstrepopulistene i Trondheim har demonstrert sitt antidemokrati når de går løs på SIAM på det mest vulgære vis. Noen bør opplyse dem.

Den førislamske befolkningen i Norge er ikke glad for islamiseringen av vårt land – som tok til for ca. 50 år siden, men de tør ikke si det høyt. Der Islam har fått en sko i dørsprekken, der kommer Islam inn. Ikke noe land klarer å få Islam ut igjen, når Islam først har skaffet seg et brohode. Det er bare å se på historien. Det har ikke noe med rasisme å gjøre å være imot Islams etablering. Å være mot Islam – har med individets frihet og med demokrati å gjøre, ikke med rasisme. Venstrepopulistene i Trondheim og andre steder – er Islams nyttige idioter i vårt land. De har sovet i historietimen både når det gjelder Islam og når det gjelder Kommunismen.

Glærum, 1.juli – 2020.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *