Er Jihad-krigere «frontkjempere»?

Nå har man begynt å kalle jihad-krigerne «frontkjempere». Jeg regner med at det er de islamofile i NRK som har kommet opp med dette.

«Frontkjempere» er innarbeidet gjennom 80 år som benevnelse på store grupper unge menn og sykepleiersker fra mange land i Europa, også fra Norge, som under 2.Verdenskrig meldte seg frivillig på Østfronten for å bekjempe Bolsjevismens ekspansjon vestover fra Sovjet.

Folk var svært oppskremt av udyret Stalins massakrering av familiefedrene i samefamiliene, likvideringen av bondestanden i Sovjet, likvideringen av alle offiserene i Den russiske hær, arbeidsdødsleirene etc. etc. De visste enda ikke hva Hitler skulle komme til å begå av udåder, men det blir småtterier sammenlignet med Stalin & co.

Frontkjemperne kjempet i en reglementert hær under reglene til Genèvekonvensjonen. At man nå begynner å kalle Jihadmorderne for «frontkjempere» gjør meg eitrende forbanna, for de deltar ikke på noen front. De myrder og slakter «dhimmier» (ikke-muhammedanere) der de kommer til, og destruerer folks livsgrunnlag i hytt og pine, på det mest uhyrlige vis, uten å forholde seg til noen «front». De er overhodet ingen frontkjempere. De er brutale, bestialske mordere, som utøver et slakteri av fredelige sivilister i en fanatisk religiøs villskap.

Frontkjemperne på Østfronten ble respektert av alle, selv om Gerhardsen straffet dem da de kom hjem, og Stoltenberg nektet å motta deres jordiske levninger flere 10-år etter krigens slutt.. Folk respekterte frontkjemperne. Sammenlign dem ikke med Jihad-slakterne!

Fra før har nå de islamofile i NRK begynt å kamuflere Islam her i landet bak kristen terminologi: Moské omtales nå i NRK som «gudshus». Imam er nå byttet ut med «prest», og den islamske forsamling tilhørende en moske omtales som «menighet». For sikkerhets skyld finansieres NRK nå med skattemidler, så vi ikke kan si opp abonnementet. Fasan!!!

Glærum, 11.mai – 2021.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *