Hold på eggene!

Selv om politikerne bestemmer at kvinner skal kunne gi bort eggene sine for implantering i fremmed livmor, og St.Olav hispital i Trondheim igjen går i bresjen for naturstridig barneproduksjon, bør kvinner lytte til egen fornuft og egne morsintinkter og nekte å gi bort barnet sitt i form av ubefruktet egg – som i tillegg skal få en ukjent far i laboratoriet.

Mange menn har til alle tider sådd sin sæd for vær og vind, og har lenge solgt sin sæd som skal bli til planlagt farløse barn, men kvinner har ikke tidligere kunnet selge sine egg for å skape planlagt morløse barn.

St.Olav hospital bør ta tilbake sitt gamle navn: Regionsykehuset i Trondheim, og ikke skjende Olav den Hellige med å smykke seg med hans navn, for om 2 år, i 2024 feires 1000-årsjubileet for Norges første grunnlov, Kristenretten, der Olav den Hellige forbød familier å sette uønskede barn ut i villmarken for å dø.

Og hva er abort? Hva er planlagt farløse og morløse barn i fremmed livmor? Jo, det er et alvorlig brudd på Naturretten og på blykjølen i vår grunnlov av idag: Kristenretten av 1024.

Det er dessuten brudd på FN’s barnekonvensjon som slår fast at et barn har rett til kjenne sine foreldre og å vokse opp sammen med dem.

Norske politikere bør ta frem kompasset sitt.

Glærum, 15. Sept. – 2022.

Dordi Skuggevik


Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *