Ny dansk abortlov:

Ny abortlov i Danmark:

(Les om det på NRK.no)

https://www.nrk.no/…/danmark-hever-abortgrensen-1.16868891

Danmark er et høyt sivilisert land, der folk har kunnskap om hvordan unngå et ikke planlagt svangerskap. Abort er slik helt unødvendig.

Nå har Danmark sunket ned i sørpa: De har hevet abortgrensen til 18 uker, og ikke nok med det: umyndige jenter mellom 15 og 17 år kan få utført abort uten foreldrenes tillatelse…

England gikk for en del år siden svært langt i å ta levende barn ut av mor for å avlive dem. Den grufulle og naturstridige praksisen ble gjort umulig fordi leger og sykepleiere nektet å utføre bestialiteten. Det stoppet altså seg selv.

Hva ville naturaktivistene si om dyrlegen begynte å gå rundt på gårdene og dra halvferdige kalver ut av kyrne? Det ville blitt ramaskrik, antar jeg.

Selveste Landsmoder Gro, lege, mor og bestemor er også kommet på banen med det gamle opptørka slagordet om å bestemme over egen kropp. Som lege må da den gamle dama ha oppdaget at det dreier seg om to kropper, og at også den lille kroppen trenger rettsvern mot den ultimate egoisme.

Dessuten burde disse kvinnene bestemt over egen kropp på et tidligere tidspunkt!

De som nå ber om å få utført abort, bør betale det selv, for de har selv ansvaret for at de er blitt gravide.

Be dem betale på forskudd!

I det NRK skriver, har også president Biden fått ordet.

Han sier han er katolikk, men jeg regner med at med sitt standpunkt i denne saken, er han nok pr.dato nektet den katolske kirkens sakramenter.

I den katolske kirken står budet om ikke å slå ihjel svært sterkt. Dessuten står Naturloven sterkt, og provosert abort er i veldig grad et opprør mot Naturloven, så Biden kan risikere å bli gjenstand for kanonisk rettsbehandling. Det er merkelig at Den katolske kirken ikke allerede er inne på banen, men de ser jo at Biden er en gammel mann, så de overlater kanskje oppgjøret med ham til hans Skaper.

Danmark hever abortgrensen

NRK.NO

Danmark hever abortgrensen

Danmark hever abortgrensen til uke 18. Barn mellom 15 og 17 år kan fra juni 2025 ta abort uten foreldres samtykke.

Glærum, 3.mai – 2024

Dordi Skuggevik

Alle reaksjoner:

7Jeannine Teresa Lyngsvåg, Ingrid Rokseth Haltli og 5 andre

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *