Befolkningstilveksten i Afrika de neste 14 årene:

Demografiske fremskrivninger har vist at mens befolkningstilveksten ellers i verden flater ut, vil befolkningen på det afrikanske kontinent ha en voldsom vekst de neste årene. En måte å illustrere dette på er blitt gjort slik: Tenk deg at 1 cm på et metermål tilsvarer Norges befolkning idag (5 millioner). De 99 resterende cm på metermålet tilsvarer befolkningstilveksten på det afrikanske kontinent de neste 14 (!) årene. (5 mill. x 99 = 495 mill.)

Dagsrevyen meldte idag om fremvekst av sult i verden de siste 3 årene. Lille Ola Nordmann tror han med sine 5 mill. kan redde verden i denne situasjonen. I alle fall tror mange at hvis vi flytter den afrikanske befolkningen til Europa, så vil det redde Afrika fra overbefolkning. Hva da med Europa?

Saken er at Bruntland og Stoltenbergs store vaksinasjonsprogram gjør at alle barn vokser opp, uten at samme politikere har lært befolkningen å redusere antall fødsler. Befolkningen fortsetter å føde mange barn, for å sikre seg barn i en situasjon med stor barnedødelighet, etter at barnedødeligheten er avlyst.

Mor Theresa ble erklært helgen av Paven, og fikk Nobelprisen i Norge fordi hun hadde lært fattige ektefolk i Calcutta i India å redusere antall fødsler. Det gjorde hun ved hjelp av å undervise naturmetoden: Ingen samleier rundt eggløsning, med en klarering på 3 dager i begge retninger. Dette vil si – samleier annenhver uke (for hvem orker vel å ha samleie under mensen…!), og de andre ukene fikk en finne på noe annet morsomt. Metoden er helt gratis og helt uten bivirkninger. 20.000 kvinner utgjorde forskningsmaterialet for dem som undersøkte effekten av Mor Theresas arbeid, og jeg leste sammendrag av den i en avis. Det viste seg at naturmetoden er sikrere enn andre moderne prevensjonsmidler, som dessuten disse fattige ikke har penger til å bruke.

Stoltenberg burde sette i gang en storstilt undervisningsplan om barnebegrensning på det afrikanske kontinent – umiddelbart, før halve befolkningen i Afrika legger på svøm over Middelhavet, og den resterende halvparten dør i ørkenen når bakken er nedgnagd! Stoltenberg vil kunne spare NATO for store ubehageligheter hvis han forebygger situasjonen med å kopiere Mor Theresas arbeid!

Glærum, 16.juli – 2019.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *