NRK underslår at Muhammed er det mest populære guttenavnet i Oslo.

Fra kl. 07 kommer NRK’s radio-nyheter igjen og igjen – mens dagen begynner. Jeg prøver alltid å få med meg de første nyhetene, før NRK begynner sin selv-sensur.

Idag tok NRK for seg statistikken over de mest populære navnene i 2019. Muhammed ligger på topp for gutter i Oslo, meldte de. Den opplysningen ble fjernet på de neste rundene med denne nyheten. Vi fikk bare vite at det nå er bibelske navn som er i vinden.

Skal man le eller skal man gråte når NRK bestemmer hva vi voksne radiolyttere i Norge har godt av/ikke godt av å få vite?

Og hvorfor skal vi ikke vite at Muhammed ligger på topp som det mest populære guttenavnet i Oslo – også i år?  Årsaken er så klar at selv de mest ubegavete blant oss bør forstå det: Islamiseringen av Norge skal kamufleres. Den skal få gå sin gang upåaktet. Ingen skal ta til motmæle mot at denne totalitære, menneskeundertrykkende, politiske ideologien – som utgir seg for å være en religion – skal få vokse i vår lille befolkning som bare er en 1/3 av f.eks. Stor-Paris. NRK vil ikke ha noen konfrontasjon. NRK vil ikke ha noen støy. NRK hjelper Islam fram i det stille. Er det greit?

Er det i det heletatt greit at statsmediet NRK som har monopol, skal unndra befolkningen i et demokrati – vital informasjon? Når befolkningen unndras informasjon, vil meningsdanning og reaksjoner bli feil, og da blir alt feil. Er det noen der ute som hører hva jeg sier?

Glærum, 22.januar – 2020.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *