Putin forstår ikke Polen.

Putin er såra og vonbroten fordi Polen ikke forstår hvor heldige de var da de etter 5 års tysk voldtekt, ble utsatt for 45 års voldtekt utført av Sovjet-diktaturet. Han forstår ikke hvorfor Polen ikke møter opp i Jerusalem idag – når Holocaust skal ha sin årlige oppvarming, slik at verden forstår hvor nødvendig det er å godta staten Israels pågående folkemord på palestinerne. Det var dessuten Russland som begynte med pogromer mot jødene – på 1700-tallet, så de har en viss erfaring i dette, og dermed en naturlig plass ved bordet i Jerusalem idag.

Nei, det ern’te greit!

Glærum 23.januar – 2020.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *