200.000 muslimer og 200 moskéer i Norge.

For ikke så lenge siden ble antall muslimer i Norge oppgitt til 120.000. Men for noen dager siden oppgav Dagsrevyen at det nå er 200.000 muslimer i Norge, og 200 moskéer. Denne statistikken bidro NRK med samtidig med at de kjørte et intenst mas om at det nå er muslimenes fastemåned – Ramadan. Heia-Heia! – gjallet det fra alle kanaler i NRK.

Fra 1843, da det igjen ble tillatt å være katolikk i Norge, uten å få hodet kappet av, og til nå, har antall katolikker kommet opp i 120.000. 75%  av dem er innvandrede katolikker, opplyste katolsk.no nettopp.

Når begynte innvandringen av muslimer? Hvilket årstall? Vi vet liksom litt fjernt og cirka – at islamiseringen av Norge begynte med innvandring – i 1970-årene en gang. «Stille og umerkelig som når floa stiger en stille augustnatt» – som jeg en gang skrev – har Islam sivet inn i Norge.

Det ville vært interessant om noen nå skriver historien om disse første 50 årene med islamisering av Norge, og om Statistisk sentralbyrå kan bidra med demografisk fremskrivning der de beregner året Islam vil ha oppnådd å beherske  flertallsbefolkningen i Norge. I vår lille nasjon med bare 5 mill. mennesker, vil ikke det ta så lang tid.

Fra 1995 til 2015 innvandret det 1 million mennesker til Norge. Hvor stor del av dem bekjenner seg til Islam? Vet Statistisk sentralbyrå det?

For ikke så lenge siden ble det oppgitt at 71% av ansatte i NRK tilhører venstresiden i politikken. Venstresiden heier på Islam, både i NRK og utenfor NRK. Hvorfor gjør de det? Jo, det de to ideologiene har til felles, er sansen for det totalitære: – For deres oppfatning av Det eneste rette, skal vi alle bøye oss. Kristendommens tildeling av Den frie vilje til individet, passer dem dårlig. Derfor bekjemper de den – etterhvert i alle media.

Glærum, en vakker april-dag -2020.

Dordi Skuggevik

Katolikk – og tilhenger av individets frihet.

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *