Finnlands Statsadvokat versus Bibelen:

Statsadvokaten i Finnland kjører sak mot en tidligere innenriksminister (kvinne) og en biskop, fordi de har sitert Bibelen.

Statsadvokaten anklager dem for «hatkriminalitet» – d.v.s.: Bibelen sitter på anklagebenken. Han sammenligner til og med Bibelen med «Mein Kampf»!

«Til mann og kvinne skapte han dem» er kjernen i saken. Slik ser vi at Finnlands Statsadvokat også setter det som kalles «Naturretten» på anklagebenken.

Kommentatoren sier at «Pride-flagget» er ikke noe «frihetsflagg» – det er et flagg som flagger angrep mot selve grunnlaget for vår vestlige kultur: Kristendommen.

Kristne er idag verdens mest forfulgte gruppe på verdensbasis. Denne saken i Finnland viser hvor langt Vestens harakiri er kommet. Vestens destruksjon av seg selv har nådd et sjokkerende nivå i Finnland – av alle steder.

Oslo flagget ifjor «Pride-flagget» fra alle sine offentlige flaggstenger i hele juni. Også på det pleiehjemmet der en av mine venninner hadde sin mann på demensavdelingen. Hun er psykiater med dr.grad, og kunne fortelle at hennes mann og pasientene ellers var helt forstyrret, opprørte og aggressive hele måneden av dette, for på tross av demens, var dette feil flagg i flaggstangen, slik de så det, for der skulle det norske flagget henge!

2 ganger er «Pride-flagget» blitt flagget fra Surnadal kommunes offentlige flaggstang ved kommunehuset. Første gang ved selvtekt, andre gang ved stort press på ordføreren personlig. Såvidt jeg vet, har ikke Surnadal kommunestyre enda hatt oppe som sak, hvordan deres offentlige flaggingspraksis skal være. Men en sak bør være klar for dem: Pride-bevegelsen handler idag om noe helt annet enn toleranse overfor dem som har en seksualpraksis på tvers av det vanlige. Surnadal kommunestyre – og andre bør passe seg for å bli denne internasjonale «Woke»-bevegelsens nyttige idioter. Vi ser hvor langt det er kommet i et så klassisk, stødig land som Fnnland – av alle steder.

Glærum, 25.januar – 2022.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *