Smågnagerne i NRK fikk nytt kjøttbein:

Så fikk smågnagerne i NRK nytt kjøttbein – den nye mannen som skal forvalte Oljefondet. De rente rett i leggen på ham med det samme. De tok med flere i samme slengen: den norske næringsministeren bl.a.

Personlig er jeg svært beroliget av at vår alles store oljefond skal bli forvaltet av en mann med kunnskap, erfaring og aksjonsevne. Han har vist at han har de rette forutsetningene for å ta vare på vår felles formue – i det han har gjort med sine egne midler opp gjennom årene. Heldigvis hadde vi også en næringsminister som forstod at han burde være tilstede å ta lærdom når de store gutta som kan dette, kom sammen for å lære, samtale og danne et produktivt nettverk.

Smågnagerne i NRK og venstrehakkerne på Storting og i styringsverk bør få tilbud om et lignende seminar, der de blir nødt til å lære hva arbeidende kapital er. Uten arbeidende kapital vil det hverken bli arbeidsplasser eller et oppegående samfunn å leve i.

Hva gjør smågnagerne på TV-skjermen med oss foran TV-skjermen? Jo, de gjør massen av oss til jomfrunalske, hysteriske fariseere som programmeres til å løpe dit småhakkerne i NRK peker mens det ropes – Korsfest! Korsfest!

Jeg er drita lei av Korsfest-knappen i NRK! Hadde de enda hatt noen å korsfeste.

Igår sa Paven i sin morgenmesse på nettet: – I denne tid må vi alle stå sammen og tenke på vårt lands beste, ikke tenke på partiets beste. Det har faktisk Israel forstått, for samme dag Paven sa dette, gikk de to politiske motpolene i Israel sammen, begrunnet med nettopp – den vanskelige tiden vi er i.

Glærum, 21.april – 2020.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *