Islamkritiker = høyreekstremist?

Islam er i dag den mest høyreekstreme ideologien som finnes i vår verden, hvordan kan da den som kritiserer og advarer mot Islam – kalles høyreekstremist?

På P2 i dag – 14. febr.2016, foregikk det en diskusjon i kirketiden, hvor bl,a, prof. Hagtvedt og redaktør Selbæk deltok. Det er påtagelig at når det foregår en samtale, et ordskifte om migrasjonstrømmen, så nevner ingen av partene ved navn, den store elefanten som kommer gående midt i migrasjonstoget, nemlig: ISLAM. Det er Islam folk frykter, ikke selve migrantene. De frykter ikke menneskene. De frykter den høyreekstreme ideologien som storparten av migrantene bærer med seg: Islam.

Jeg har over flere år lest meg grundig opp på Islam. Jeg mener å ha et tungt kunnskapsgrunnlag når jeg uttaler meg om de negative konsekvensene av at Islam invaderer vårt kontinent Europa.

Det er synd på muslimene som skal leve under dette høyreekstreme, menneskefiendtlige åket, jeg nekter derfor å bli klassifisert som høyreekstrem fordi jeg kritiserer ideologien Islam. Jeg nekter å la meg omskolere av NRK og PST – og etterhvert politiet – til å godta islamiseringen som er på gang. Jeg forbeholder meg retten som intellektuell og som akademiker – til å kritisere Islam sønder og sammen! Til å rope et varsko mot Islam. Mitt motto er: Befri muslimene fra Islam! Sett dem fri fra åket!

Er det høyreekstremt?

Dordi Skuggevik

Lektor/Cand Philol.

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Én kommentar til «Islamkritiker = høyreekstremist?»

  1. Helt enig. Det at vi i 2016 blir sett ned på som høyreekstremister av å uttrykke skepsis til Islam, når vi ser hva det fører med seg, er utenfor min fatteevne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *