Sultkatastrofen: Saudi Arabia bør betale!

Den som har lest den nye boken «Terrorens rike» av vår tidligere ambassadør til Saudi Arabia, Carl Schiøtz Wibye, oppfatter det som NRK nyheter IKKE sier, når de rapporterer om sultkatastrofen som nå herjer Jemen, Somalia og deler av Sudan og Nigeria – nemlig: dette er steder hvor wahabismen og salafismen fra Saudi Arabia har terrorisert befolkningen og brutt ned infrastrukturen gjennom de siste 40 årene. Saudi Arabia har brukt enorme summer av sin oljeformue på å destruere disse områdene gjennom å fremme den ødeleggende sverdmisjonen til erke-Islam – wahabistene og salafistene. Ikke bare ødelegger de og dreper befolkningen i områdene helt direkte, men de holder den oppvoksende slekt i et jerngrep på koran-skolene, hvor de utelukkende pugger wahabistenes forvrengte koran-oversettelse, slik at de unge ikke  får annen opplæring og undervisning – og dermed blir de ikke satt i stand til å kunne drive et samfunn. De blir avskåret fra kunnskapen som kreves for å få et samfunn til å fungere.

Verdenssamfunnet bør konfrontere Saudi Arabia med sine misgjerninger! Saudi Arabia har finansiert wahabistenes terrorbølger. Derfor bør verdenssamfunnet kreve at Saudi Arabia betaler regningen for elendigheten de har skapt!

Glærum 11.mars – 2017

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *