Islamterroren: Pogromene kommer snart.

Ganske snart nå, vil vi se de første pogromene mot muslimer i Europa. Det kommer til å begynne med at en flokk rasende menn bryter ut av en pub i England og går løs på nærmeste muslimske boligkvarter. De vil ha fått nok av politikernes lange tirader med tomme ord, rosevifting og popkonserter.

Det nytter ikke med bevæpnet politi mot den islamske terroren. Selv ikke om politikonstablene står skulder ved skulder i alle gater, kan disse terroristene stoppes, når hver bil i gaten kan være blitt et potensielt drapsvåpen.

Vi vil ganske snart nå oppleve de lange knivers natt i England. Jeg har sett en flokk menn bryte ut av en pub i York en gang helt tidlig på 90-tallet. Det var hooligan-epokens begynnelse, og alle gikk i lyseblå dongeri. Jeg satt i en bil som måtte stoppe for dette flaket av ville menn i 20-årene som kom ut av puben og imot oss, og som fløy forbi både på siden av bilen – og over bilen, hadde jeg inntrykk av. Den ene hadde tatt ut penisen som han svingte rundt og rundt idet han passerte. Det var sjokkerende og skremmende å oppleve en så opphisset flokk ville menn komme mot deg.

De impotente politikerne kommer til å bli overkjørt av høypotente menn som reiser seg fra grunnfjellet og ikke bare foretar seg umiddelbare utfall etter innfallsmetoden. Vi vil ganske snart oppleve at selvbestaltede militser går til aksjon med direkte pogromer i muslimske boligkvarter. Og vil Lord Mayor of London bli spart – han som bekjenner seg til Islam? Neppe. Og dette vil spre seg som ild i Europa, hvor muslimene har fosset inn de siste 20 årene. Dessverre tror jeg at jeg har rett i denne spådommen, og vi kan takke kunnskapsløse, godfjottede politikere for denne situasjonen.

Glærum, 2. Pinsedag – 2017.

Dordi Skuggevik

 

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *