Arbeiderpartiets prosjekt er fullført.

Arbeiderpartiet faller til jorden av den opplagte grunn at deres prosjekt er fullført og tilendebragt. De har ingen oppgave lenger. Det som dette partiet har arbeidet for, er på plass, og det har det vært i ganske lang tid nå. Partiet prøvde å forlenge livet – ut over sin bestemmelse, ved å skaffe seg ledere fra andre samfunnslag, med høy utdannelse, som var villige til å la vervet i Ap bli livskarrièren, og ved å samle ungdom på ei øy for politisk indoktrinering ned til en altfor lav alder. Slemme motstandere av dette opplegget kaller AUF for «Unghirden» – og tar avstand fra denne ensidige indoktrineringen av så unge mennesker. I tillegg har AP inkorporert tilhengerne av Islam i sin flokk og gitt dem høye posisjoner,  noe som har fått gamle Ap-velgere til å sette hælene kraftig i bakken.

Den må være veldig blind, som ikke har oppdaget at Frp er det nye næringslivspartiet, inkorporert  arbeidsstokken i landet. Arbeidstakerne er interessert i at arbeidsgiverne får det til, ellers blir det ingen jobb å gå til. Derfor stemmer de nå Frp. Det er lettere for dem enn å gå over til Høyre som har en felles historie med Ap i «klassekampen» i fortiden.

En annen grunn som nå legger Ap i bakken er at partiet valgte disse unge velutdannede menn fra møblerte hjem på byenes vestkanter til sine nye ledere. Hverken Giske eller Støre har bakgrunnsmessig fundament for å stå opp for Ap. De har bare utstyrt seg med noen talebobler som de stadig blåser ut. Det har de nå gjort i så mange år at det rasler i det gamle løvet. Både Giske og Støre er så oppbrukte og uttørkede – og de er synlig så lei av seg selv at de burde ta sin hatt og gå. Støre burde blitt parkert som norsk ambassadør i Kuala Lumpur eller et lignende sted – forlengst!  Ap er i deres tid blitt en dau hest som nekter å legge seg ned. Det hjelper ikke om de pynter seg med kvinnelig muslimsk nestleder som prøver å ligne på Munch’s Madonna. Det hjelper ikke om Giske avler barn med en muslimsk kvinne. Det er helt fånyttes. Hesten bør legge seg ned.

Venstre og Kristelig Folkeparti bør også legge seg ned. De har vært daue hester i lang tid. Bedehusene i Norge er solgt. Krf. bør innse at bedehusenes parti har overlevd seg selv, og at de kristne i Norge stemmer Frp nå. Og gamle Bondeviken bør gå et kurs for gamle politiske kårkailler og lære seg å holde kjeft! Venstre er også ei kulturell og politisk attgløyme, med et siste ekko i bladet Dag & Tid. Dekk!

Det fremtidige politiske landskapet i Norge avtegner seg nå veldig klart: Høyre og Frp tar ansvar med næringsliv og utbygging av infrastrukturen i Norge – som lenge har vært kraftig forsømt.  De vil måtte gjøre dette nødvendige arbeidet for landet i opposisjon til Kommunismen, som igjen reiser på hodet (Moksnes & co) og De gale grønne. Her vil kampen om Norges fremtid stå fremover. Ap, Venstre og Krf. må erkjenne at de er daue hester – og legge seg ned! Deres tid er over. Kraftig over! Dekk!

Og Islam? Islams drabanter må finne andre hester å ri, eller vende tilbake til sitt Islamistan!

Glærum 2.sept. – 2017

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *